top of page

PILATES 

Kuva_ Ossi Näveri

Kuva: Ossi Näveri

1646579595-Logo_vaaka_värillinen_RGB.jpg

Minttu Siitonen on sertifioitu, laajan koulutuksen saanut pilatesohjaaja (Terveysverkko, PilatesHealth 2018) ja Suomen Pilates Yhdistyksen jäsen.

Minttu ohjaa pilatestunteja erilaisille ryhmä-, yritys- ja yksilöasiakkaille pääasiassa Helsingin seudulla. Pianistina ja pilatesohjaajana hän on syventynyt erityisesti muusikon kehonkäytön ohjaamiseen. Minttu on täydentänyt muusikoiden kehollisuuteen liittyvää osaamistaan mm. Somatic Studion järjestämässä Soiva keho - koulutuksessa sekä Suomen Musiikkilääketieteen yhdistyksen seminaareissa.

Muusikolle pilates on erinomainen, kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia lisäävä täsmälaji. Muusikot hyötyvät pilatesharjoittelusta, sillä se ohjaa soittajaa optimaaliseen, lihaksia ja niveliä vähemmän kuormittavaan kehonkäyttöön myös oman instrumentin parissa.

Pilates on alunperin saksalaisen Joseph Pilateksen (1880-1967) luoma kehonhallinnan menetelmä, joka parantaa lihastasapainoa, syvän lihaksiston tukivoimaa ja rangan liikkuvuutta. Pilates kohentaa ryhtiä, edesauttaa rangan hyviä linjauksia ja vähentää nivelten kuormitusta. Pilatesharjoittelun tavoitteena on saavuttaa elastinen, vahva ja linjakas keho.

muusikoiden pilates

"Pilates vaikuttaa sekä fyysisesti että henkisesti. Jaksan soittaa pidempään ja soittaminen tuntuu helpommalta pilatestunnin jälkeen."

Harriet Tulokas,

pianon- ja cembalonsoiton opiskelija, Helsingin Konservatorio

MUUSIKOIDEN PILATESRYHMÄT

Muusikoille suunnatut pilatestunnit Pilates Wing - studiolla Helsingissä Kampissa 

- maanantaisin klo 9:30 - 10:40 (lähitunti)

- torstaisin klo 10:30-11:40 (lähi- ja onlinetunti)

PILATES ONLINE

Perustason mattotunnit Zoomissa

- maanantaisin klo 17-18

Ota yhteyttä, jos haluaisit osallistua ryhmä- tai yksityistunneille!

bottom of page